Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

PKK'ya büyük darbe, gençlik sorumluları öldürüldü

CİZRE ve Silopi ilçelerinde güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütü PKK üyelerine yönelik yaptığı operasyonlar sürüyor.

Cizre'deki "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci" operasyonu kapsamında devam eden çatışmalarda terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'nin ilçedeki üst düzey sorumlularından ikisi etkisiz hale getirildi.

OPERASYONLARIN BİLANÇOSU

Terörle mücadele kapsamında 4 gündür süren operasyonlarda Cizre'de 78, Silopi'de 6, Diyarbakır Sur'da 16 ve Mardin'in Dargeçit ilçesinde 10 olmak üzere toplam 110 terörist etkisiz hale getirildi.

Bölgedeki güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, 4 gündür süren operasyonlarda Şırnak'ın Cizre ilçesinde 78 terörist etkisiz hale getirildi. Bu teröristlerden 64'ü ölü, 7'si yaralı ve biri de sağ olarak ele geçirildi.

Güvenlik güçleri ayrıca Şırnak'ın Silopi ilçesinde 6, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 16, Mardin'in Dargeçit ilçesinde ise 10 teröristi etkisiz hale getirdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
karadenizli 8 yıl önce

vurun gebersin pislikler

Avatar
Hakan 8 yıl önce

Temizlik imandan gelir Devam temizliğe inşAllah tertemiz olana kadar güzel ülkemiz