Öne Çıkanlar terör ömer toprak EURO 2016 IŞİD hücre evi galatasaray Şiir kitabı çıkarmak için

PKK'ya silah veren ülkeler
Türkiye dört koldan teröre karşı mücadele başlattı. PKK'yı bozguna uğrattı. Ancak dünya Türkiye'yi terörle mücadelesinde yalnız bıraktı. Üstelik karalamaya kalkıştı. Görevi "dünya barışını ve güvenliğini korumak" olan Birleşmiş Milletler de (BM) Türkiye aleyhindeki bu karanlık koroya katıldı. Güvenlik güçleri, Şırnak Cizre'deki kalleş pusuları ortadan kaldırırken BM, Türk askerini ve polisini karaladı. BM, Türk güvenlik güçlerinin Cizre'de 100'den fazla insanı yaktığı yalanına sarıldı! Bir de kendine vazife çıkardı. BM yetkilileri "Konuyu inceleyeceğiz" deyip Cizre'ye gitme planları yaptı! Bu ikiyüzlülük Türk vatandaşlarını çileden çıkarttı. Çünkü aynı Birleşmiş Milletler, PKK'nın saldırılarını bir kez bile hatırlamadı. Kendi üyesi olan ülkelerin PKK'ya yaptığı silah yardımlarını umursamadı. Hainlerin, o ülkelerin verdiği silahlarla Türk askerini ve polisini şehit ettiğini anlamadı! Hatta terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı olan PYD/YPG'ye katılan yabancı savaşçıları unutup Türkiye'ye saldırdı. Terör örgütü PYD'deki savaşçılar arasında ABD ve Avrupalı onlarca yabancı vardı. O yabancıların eğittiği teröristler Türkiye'ye sızıp askerimize ve polisimize saldırdı. İşte BM üyesi ülkelerin destek verdiği o isimler arasında İsrailli Gill Rosenberg de vardı. Rosenberg'in (33) CV'si ise kabarıktı. İsrailli asıllı Kanadalı olan Gill, İsrail ordusunda görev yaptı. Ardından terör örgütü YPG'ye katıldı. Hatta YPG'li teröristlerin eğitiminde yer aldı. Bu manzara Birleşmiş Milletler üyesi ülkelerin terör örgütü PKK ile uzantılarına verdiği desteği bir kez daha kanıtladı.

ABD KORUMASI!

Dünya onları Irak'taki ABD işgali sırasında tanıdı. Adları Blackwater'dı. TamamıABD komandolarından oluşmaktaydı! ABD işgali bitince Blackwater özel hizmete başladı! Kanlı terör örgütünün elebaşıları Fehman Hüseyin ile Murat Karayılan'ınABD Blackwater adlı paralı asker şirketi tarafından koruma altına alındığı anlaşıldı. PKK ile PYD'ye giden yardımların da Blackwater üzerinden yapıldığı ortaya çıktı.

İşte PKK'ya silah veren BM üyesi bazı ülkeler:

RUSYA: Sam füzeleri ve Kalaşnikof marka silahları PKK'ya gönderiyor.
İNGİLTERE: Kraliyet Hava Kuvvetleri'ne ait kargo uçaklarıyla roketatarlar PKK'ya teslim ediliyor.
ALMANYA: Kod numaralarını ordu envanterinin dışında tutarak PKK'ya füze gönderiyor.
ABD: Suikast silahlarını hainlere ulaştırıyor.
İTALYA: Mayın ve suikast silahlarını kanlı örgüte gönderiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selahattin iskipci 8 yıl önce

Atalarımız boşuna dememiş türkün turkden başka dostu yoktur diye

Avatar
43fb48 8 yıl önce

topunun amk orospu çocukları

Avatar
Isa 8 yıl önce

Salak o israil lilerin lafi

Avatar
as 8 yıl önce

Ne desem anlarsiniz

Avatar
cemil 8 yıl önce

Neden bunlarla iş yapıyoruz halâ anlamış değilim , topunun a koyam

Avatar
tahir 8 yıl önce

Iyi anladikta bizi seven kac ülke var.
Gerçekten bilen arkadaşlar yaşasın

Avatar
Songül 8 yıl önce

Abi, yüzyıllık uykudan yeni uyanıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Uyutmuşlar bizi.

Avatar
Ayse s 8 yıl önce

Allah bu kafir ve münafiklari Kahr u perisan eylesin.bütün müslümanlararada birlik dirlik verip güc kuvvet versin.türk silahli kuvvetlerine de insaAllah Fetih nasip edip.destan yazdirsin.artik bazi ticari alisverislerimizde bundan böyle teröre destek veren ülkere para kazandirmayalim!onlarla iliskilerimizi en düsük seviyeye düsürmemiz lazim.ülkemizde varsa is yerleri hepsinin izini iptal etmemiz lazim.hem bu ülkede para kazanacaklar bu milletin üzerinden zengin olup bizi parcalayamaya calisacaklar yok öyle yavma.tavrimizi koymanin zamani geldi geciyor.ilan edilsin HALIFElLIK"bakalim Allah da sayit olsun hangi müslüman ülkekeler hak batil savasinda yer olacak!en büyük zafer bizim icin halefeligi getirmektir.ondan sonra Allah c.c bize fetih nasip edecek....