Öne Çıkanlar esed chp komplohaber devlet bahçeli Almanya

PKK’lı keskin nişancılar Ermeni komandosu çıktı!
Güneydoğu’da terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarda etkisiz hale getirilen teröristlerden 7 sniperın (keskin nişancı) Ermeni ordusunda komando olduğu belirlendi. Ermeni terör örgütü Asala ile PKK arasındaki derin bağa dikkat çeken Uluslararası terör uzmanı, emekli subay ve Maltepe Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşin, operasyonların sürdürüldüğü Güneydoğu’dan kendisine ulaşan ilginç bilgileri paylaşırken, “Asala bitmedi. Silahlı terör hareketi, PKK’ya dönüştü. Ben de bölgede subay olarak görev yaptım. PKK’nın bazı birimleri, Asala’dan oluşuyor. Son iki üç aylık çatışmalarda ölen sözde PKK sniperlarının yedisi, Ermeni komandosu. Hatta, etkisiz hale getirilen Ermeni askerlerin cenazelerinin Ermenistan’a gidememesi Ermenistan ile PKK arasında sorun oldu” dedi.

ERDOĞAN ABD'DE SÖYLEMİŞTİ

Prof. Dr. Caşin, şu anda dünyanın en büyük 17 ekonomisi olan Türkiye’nin 2023’te ‘İlk 10’a girmeyi’ hedeflediğine vurgu yaparak PKK, PYD ve Asala’nın, Türkiye’nin büyümesini  engellemeyi amaçladığını söyledi. Cumhurbaşkanı’nın ABD ziyaretinde PKK/PYD/Asala bağlantısına dikkat çektiğini hatırlatan Prof. Dr. Mesut Caşin, “Türkiye-Ermenistan ve PKK/PYD sorunlarını, bir arada değerlendirmek gerekiyor.  Bu örgütlerin birlikte hareket etmesi bu gerçeği doğruluyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kursat 8 yıl önce

ermeni k*rt yahudi rum ayni mal