Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

PKK’lılar her şeyini bırakarak kaçtı !
Hava harekatında ise PKK’ya ait 11 hedef vurulurken çok sayıda terörist hale getirildiği belirtildi. Komandoların yaptığı arazi aramasında PKK’lılara ait 120 mm’lik havan ve bu silaha ait mühimmat ile çok sayıda hafif silah ve malzemenin ele geçtiği açıklandı. PKK'lıların Kuzey Irak'a kaçtığı belirtildi.

AĞIR SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Komandoların yaptığı arazi aramasında PKK’lılara ait 120 mm’lik havan ve bu silaha ait mühimmat ile çok sayıda hafif silah ve malzemenin ele geçtiği açıklandı.



PKK’LILARIN HAZIRLADIĞI RAPOR

Çukurca'da ele geçirilen malzemeler arasında bir terörist tarafından kaleme alınan raporun dikkat çektiği belirtilirken raporda; teröristlerin moral ve motivasyonlarının bozuk olduğu, aralarında birbirlerine silah çekecek seviyede tartışmalar yaşadıkları, bölgedeki teröristlerin sözde grup liderlerine itaat etmedikleri, teröristlerin psikolojik sorunlar yaşadıkları, fırsatını bulduğunda örgütten kaçıp kurtulmayı düşündüklerinin ifade edildiği öğrenildi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.