Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir halk TV kimin paris saldırıları IŞİD yaptı

HDP Grup Başkan Vekili İdris Buluken öncülüğündeki HDP milletvekilleri Ertuğrul Kürkçü, Leyla Güven, Hatip Dicle, Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, Siirt Milletvekili Besime Konca’nın da bulunduğu bir grup, HDP il binası önüne geldi.

TERÖR ÖRGÜTÜ LEHİNE SLOGANLAR ATILDI
Gruptakiler terör örgütü PKK lehine slogan atmaya başladı. Bunun üzerine polis amiri, gruba, yürüyüşün izinsiz olduğunu, slogan atılması durumunda müdahale edeceğini açıkladı.

TAZYİKLİ SU SIKILDI
Polisin yaptığı ikinci uyarıya da uymayan göstericilere TOMA’dan tazyikli su sıkıldı. Bazı göstericilerin taş atması üzerine polis de göz yaşartıcı gaz ile grubu dağıtmaya çalıştı. Tazyikli su ile ıslanan milletvekilleri polis amirinin yanına giderek tartıştı.

SUS, KONUŞMA BEN MİLLETVEKİLİYİM
HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, terör örgütü lehine slogan atılması durumunda bir kez daha gruba müdahale edeceğini söyleyen polis amirine "Sus konuşma, ben milletvekiliyim. Terbiyesiz" dedi. Daha sonra araya giren Güvenlik Şube Müdürü Volkan Şen ise "Haddini bil, terbiyesiz diyemezsin" şeklinde yanıt verdi.

POLİS: SENİN NEYİNDEN KORKACAĞIM
HDP Milletvekili Konca da polise, "Siz bu halktan korkuyorsunuz" dedi. Bunun üzerine polis amiri, "Senin neyinden korkacağım" karşılığını verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hvv 8 yıl önce

bu daha iyi günleriniz ..!

Avatar
turan 8 yıl önce

Teröristler tutuştu.

Avatar
adım yok 8 yıl önce

halk dediklerinin hepsi pkk lı,parayla kiralanmış,kaos çıkarıcılar...hepsinin kafasına sıkın gitsin!!!!

Avatar
Türk 8 yıl önce

Pislikler

Avatar
ağrılı 8 yıl önce

Allah devletimize zeval vermesin halkı bunlarla başbaşa bırakmayın bunlar ermeni kürt temsilcisi değil

Avatar
rözer 8 yıl önce

it sürüleri desek köpeklere hakaret olacak.insan var insanlar içinde yahşi, insan var(bunlar gibi ) eşek ondan yahşi.

Avatar
Yozgatli 8 yıl önce

Bunlara domuz surusu denir polis az bile yapmis bizim vatandasda uyyomu ne nerdesiniz uyanin onlar polise konusur teroru savunur bizimkiler nerde ben olcaktimki tas sopa oda yoksa evde ne varsa camdan bolkindan firlatin yeyer artikk

Avatar
gerilla 8 yıl önce

bayragınızı sıkım acı kaldı amina koydumu mun dincilerı AKP ananızı siktirin siz