Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C A spor

Polisleri taşıyan otobüs üst geçite çarptı: 8 yaralı

Olay İstanbul Yenikapı’da yaşandı. Miting alanına polis taşıyan doğalgazlı belediye otobüsü üst geçide çarpınca çarpmanın etkisiyle patlama meydana geldi. Aralarında polis ve zabıtaların da bulunduğu 8 kişi hafif şekilde yaralandığı bildirildi.

Çevik Kuvvet polisleri Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı teröre karşı yapılacak "Milyonlarca nefes teröre karşı tek ses" mitingi için Yenikapı’daki miting alanına gidiyordu. Polisleri taşıyan doğalgazlı belediye otobüsü, Yenikapı Namık Kemal Caddesi’nde bulunan üst geçide çarpınca patlama yaşandı. Patlamanın otobüste bulunan doğalgaz deposunda meydana geldiği anlaşıldı.

Patlama sırasında otobüsün içindeki çevik kuvvet polisleri ile çevrede bulunan zabıtalardan toplam 8 kişinin yaralandığı açıklandı. Yaralı güvenlik güçleri ambulanslarla çevredeki hastanelere taşındı. Yaralıların otobüsten fırlayan parçaların kendilerine isabet etmesi sonucu yaralandığı açıklandı. Yaralı güvenlik güçlerinin sağlık durumları iyi. Kazanın olduğu alan da polis incelemelerine devam ediyor.

Bir başka doğalgazlı belediye otobüsünün de 3 ay önce aynı üst geçitte çarptığı ve alev alarak yandığı açıklandı.

Görgü tanıkları ise patlamanın büyük paniğe yol açtığını, herkesin sağa sola koştuğunu belirtti. Esnaf aynı kazanın ikinci kere yaşandığını yetkililerin artık bir çaresine bakmaları gerektiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.