Öne Çıkanlar esed chp komplohaber ahmet hakan devlet bahçeli

Polisten kaçan cip 9 polisi ezdi
Beyoğlu'nda asayiş uygulaması yapan polislerden kaçmaya çalışan cip park halindeki motosiklet ve otomobil ile arama yapan yaya polislere çarptı. Olayda 4'ü polis 9 kişi yaralandı.

İstanbul'da polisten kaçan cip sürücüsü dehşet saçtı. Kaçarken polislere çarpan cip, 9 kişiyi yaraladı



Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Dolapdere Irmak Caddesi üzerinde asayiş uygulaması yaptığı sırada 34 YB 148 plakalı motosiklet ile 34 UA 2846 plakalı otomobili durdurarak arama ve kimlik kontrolü yapmaya başladı.



Arkadan gelen içinde 5 kişi olan 34 BE 0460 plakalı cip de polis tarafından durdurulmak istedi. Cip polis uygulamasından kaçmaya çalışırken önce park halindeki motosiklete ardından otomobile çarptı. Buna rağmen kaçmaya çalışan sürücü polis ekipleri tarafından durduruldu.

Olayda motosiklette bulunan bir kişi ağır yaralandı. Asayiş uygulaması yapan yaya haldeki 4 polis memuru ile kaçmaya çalışan cipteki 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından trafik polisleri ve olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde incelemelerde bulundu.



Kazadan yara almadan kurtulan otomobil sürücüsü Aykut Karslı, uygulama noktasında durduğu sırada süratli gelen cipin kendi aracına ve polis memurlarına çarptığını, kaçmaya çalışan sürücünün polis ekiplerince durdurulduğunu anlattı.





Olay nedeniyle trafiğe kapanan Irmak Caddesi kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. 

Anahtar Kelimeler:
PolisSürücüAsayişCip
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.