Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Putin'in alınganlığı tuttu!
Rusya bugüne kadar defalarca ürün aldığı Uçak firmasının mandalinaların üzerine bastığı etiketleri bu kez, “özel mesaj içerikli”, “manidar” ve “küçük düşürücü” buldu. Tonlarca mandalina Türkiye’ye geri gönderildi. Bazı ürünler ise Rusya’daki toptancıdan toplatılarak imha edildi.



Uçak Kardeşler’in başkanı Hayrettin Uçak, “1 Ocak’tan itibaren izin verilen ürünlerin dışında mal göndermeye pek cesaret edemiyoruz. Başka pazarlara yöneliyoruz. İsrail’e yüklü sevkıyat yapıyoruz. Bazı Avrupa ülkelerine gönderiyoruz. Rusya’ya minnet etmeyeceğiz, onlara muhtaç olmadığımızı göstereceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakiki Türk 8 yıl önce

Uçak kardeşleri almış oldukları karardan dolayı tebrik ederim,ayrıca moskof rusların türkiye'ye karşı yürüttükleri ambargo ekonomik olarak bizi pek baglamaz kendileri aç kalır,zaten avrupada almış onları ambargoya Amerikayla birlikte,rublesi dolar karşısında durmadan düşüş gösteriyor beyinsiz bir poletika izliyor moskoflar,umarız putinle beraber batar ekonomileri adilerin.

Avatar
Cemil 8 yıl önce

"Füze" yazıp yeniden yollayın :))))