Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Putin'in görüşme talebine Erdoğan'den jet cevap geldi!
Rusya'dan gelen "Putin Erdoğan'la Paris'te görüşmek istiyor" açıklamasından sonra Ankara'dan da falaş bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı Paris'te Putin'le görüşmenin ihtimal dahilinde olduğunu duyurdu.

Fransa'nın başkenti Paris, 30 Kasım'da BM İklim Değişikliği Konferansı'na ev sahipliği yapacak. Zirveye iki lider de katılacak.

"ERDOĞAN GÖRÜŞME İSTEDİ" DEDİLER

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Kasım'da Paris'te Rusya lideri Vladimir Putin'le görüşmek için talepte bulunduğunu iddia ederek "Türkiye tarafından yapılan devlet başkanları düzeyinde bir görüşme teklifinin Putin'e ulaştığını" söyledi.

"BELİRLENMİŞ GÖRÜŞME SÖZ KONUSU DEĞİL"

Aynı saatlerde Türk Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Erdoğan ile Putin arasında belirlenmiş bir görüşme olmadığını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Paris'te Putin ile görüşme ihtimal dahilindedir. Saati belirlenmiş ikili görüşme söz konusu değil" denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.