Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

PYD'de büyük panik!
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, Suriye’de terör örgütü DAEŞ’in direncinin kırıldığı El Bab’ın tamamına yakını terör unsurlarından temizlendi. Gözler, çoğunluğu terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı PYD/YPG’den oluşan Demokratik Suriye Güçleri’nin (DSG) elindeki Münbiç ile DAEŞ’in ‘kalesi’ Rakka’ya çevrildi.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASI SONRASI PANİK OLDULAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da üç gün önce yaptığı açıklamada “El-Bab temizlendikten sonra hedef Münbiç’tir. Başta Suudi Arabistan olmak üzere Körfez ülkelerinin de ciddi desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

YİNE HENDEĞE SARILDILAR

Türkiye’yi ve bölgeyi tehdit eden terör unsurlarına karşı sırada Münbiç’in olacağı açıklamalarının ardından bölgede dikkat çekici gelişmeler yaşanmaya başlandı. El Bab’ın hemen doğusunda bulunan Münbiç’te bulunan DSG unsurları, ilçe çevresindeki hendek kazma çalışmalarına hız verdi. 




Kazılan siper fotoğraflarını ise örgütün yabancı militanı Maryanne Lavrence sosyal medya hesabından paylaştı. Lavrence, paylaştığı fotoğraflara bir de yorum yaparak, “DSG’nin, olası Türk ve ÖSO saldırılarına karşı özellikle batıda ve kuzeyde Münbiç çevresinde hendekler kazdığı iddia ediliyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Hazır mezarlarını deşmişler salaklar