Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

PYD İsveç'te temsilcilik açtı
İsveç'te aynı gün içinde ilginç gelişmeler yaşandı. PYD İsveç'te ofis açtı, aynı gün Türk kökenli bakan "Türk STK temsilcileriyle buluştu diye" görevinden istifa ettirildi.

İSVEÇ'TE TEMSİLCİLİK AÇTILAR

Açılışı PYD'nin silahlı kanadı YPJ komutanı Nesrin Abdullah yaptı. Abdullah hafta içinde İsveç Savunma Bakanı Peter Hultqvist ile de görüşerek Suriye’de yaralanan PYD mensuplarının tedavilerinin İsveç’te yapılması talebinde de bulunmuştu.PYD yöneticilerinin İsveç ziyareti ve temsilcilik açması PYD’nin Avrupa’da başlattığı diplomatik atağın bir parçası olarak görülüyor.

PRAG'DA DA PYD TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI



Nesrin Abdullah'ın sözde liderliğindeki komite Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da da PYD temsilciliği açmıştı...

TÜRK BAKAN İSTİFA ETTİRİLDİ



İsveç’in Yeşiller Partili Türk kökenli Konut Bakanı Mehmet Kaplan’ın, geçen sene gerçekleşen bir iftar yemeğinde İsveç Ülkü Ocakları Başkanı İlhan Şentürk, Milli Görüş Başkanı Yavuz Selim Çelik ve Türk İşçi Dernekleri Federasyonu İkinci Başkanı Barbaros Leylani ile aynı masada oturduğu ortaya çıkarken, duruma çok sayıda tepki geldi. Tepkilere dayanamayan İsveçli bakan Mehmet Kaplan istifa ettiğini duyurdu. Türk bakanın istifasında Ermeni ve Yahudi lobilerinin parmağı olduğu tahmin ediliyor...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.