Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Amerika’dan Suriye’ye gelen ve PKK uzantısı PYD terör örgütüne katılan George Matson, PKK’ya yakın yayın organı Aranews aracılığıyla Batı’ya seslendi, “Münbiç’ten sonra Cerablus’ta üstünlük sağlamıştık, tam da bölgede hakimiyet kurmuştuk ki, Türklerin gelmesiyle bu durum değişti. Türklerin bize karşı savaş açması bizim elimizi güçleştirdi, geri çekilmek zorunda kaldık” diye konuştu.


(George Matson)

PYD'NİN SAVAŞÇILARI KİM?



Suriye’de DAEŞ’le mücadele adı altında bir politika geliştirdi, bunu dilediği gibi kullanıyor, PYD gibi bir terör örgütünü meşrulaştırıyor. İşte Fırat Kalkanı Operasyonu, DAEŞ’le mücadelede ABD tekeline son verdi.

PYD terör örgütünün içerisine bir bakın, kimmiş bunların DAEŞ ile mücadele eden savaşçıları. Suriyeli Kürtler mi yoksa Iraklı Kürtler mi?

Suriye’de Kürtlerin çoğunluğu PYD’ye ateş püskürüyor çünkü bu eli kanlı terör örgütü Suriyeli Kürtlerin haklarını falan savunmuyor, Kürtler de bunu çok iyi biliyor, bu nedenle de örgüt tarafından sürekli saldırı altındalar.

Iraklı Kürtlere gelince, 2014’te Kuzey Irak’tan 1000’e yakın Peşmerge, Türkiye’nin sınırı açmasıyla Kobani’ye girdi. Bu durum PYD’nin kesinlikle karşı çıktığı bir şeydi çünkü PYD, Kuzey Irak Kürtlerini de temsil etmiyor, onlarla da mücadele halindeler.

PYD'Yİ BATILI TERÖRİSTLER OLUŞTURUYOR

Geriye Amerikalılar, Kanadalılar, İngilizler, Almanlar kalıyor. Suriyeli Kürt adı altında oluşturdukları PYD terör örgütünün içerisinde Batılı militanlar var. Mesela İngiliz Macer Giffort, 100 kişilik İngiliz ekibiyle birlikte Suriye’de, PYD saflarında yer alıyor. Mesela Coloradolu Ciwan Fırat kod adlı Jordaan Andrew, Amed Kobani kod adlı Well Savage, Nevadalı Agir Şervan adlı Levi Johnson Shirli, bunlar da PYD terör örgütünün saflarındayken ölen Amerikalı teröristler. Mesela Türkiye’nin Fırat Kalkanı operasyonunu Batı’ya şikayet eden, “Türkler geldi, bizim hakimiyetimiz sona eriyor” diye Batı’dan yardım isteyen Amerikalı terörist George Matson.

Mesela ülkelerinde Amerika destekli darbe yapılan 3 Brezilyalı PYD militanı, onlar da Batı oluşumundaki PYD terörünün farklı birer parçası.



Tüm bunlar olurken ABD Başkanı Obama’nın özel temsilcisi Brett Mcgurk, geride bıraktığımız hafta sonu yine Kobani’de PYD’nin lider kadrosunu ziyaret etti.



Daha önce PYD-YPG armalı kamuflaj giyen Amerikan askerleri görmüştük bunun üstüne bir de PYD teröristlerinin “bizi vurmasınlar” diye işgal ettikleri yerlere Amerikan bayrağı asıp, ABD bayrağını kalkan olarak kullandıklarını gördük.



Kaynak: haber7 / Taha Dağlı

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.