Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

PYD'yi vuran Stinger füzeleri görüntülendi
2. Hudut Alay Komutanı Piyade Kurmay Albay Mehmet Ali Tuna, Bükülmez Sınır Karakolu'nda sınıra örülen beton duvar hakkında bilgi verdi. 

Tuna, beton duvar işlemi sona erdiğinde sınır bölgesindeki kaçakçılığın tamamen sona ermesini hedeflediklerini belirtti. 




HUDUT GÜVENLİĞİ DAHA ETKİN OLACAK!


Hattımıza modüler beton duvarların örülme sebebi, hudut güvenliğinin daha etkin olunmasıydı. Nisan ayı sonuna kadar hudut hattının 4'te 1'inin beton duvarlarla kaplanacağını söyledi. 

TEKNOLOJİYLE DONATILACAK!


Duvarın hemen yanında ise gözetleme kuleleri, aydınlatma ve ileri teknoloji kamera sistemleri olacak..
 
PYD'Yİ VURAN FÜZELER GÖRÜNTÜLENDİ






Bükülmez Karakolu'nda konuşlandırılan Stinger füzeleri de ilk defa yakından görüldü. 

Stinger füzelerinin namlusu Suriye'ye dönük... Olası bir tehdit altında güvende bekliyor. Stinger füzeleri Afrin'de PYD'li teröristleri vurmak için kullanılmıştı. 

Personelin sürekli başında beklediği füzelerle angajman kuralları gereği hemen ateş açılabiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali erhan 8 yıl önce

Arkadaş ne zır cahil insanlarsiniz aiz ya ! Stinger yerden havaya fuzedir,pyd yi nasil vursun ? hey Allah im ya insan once bir google a sorar degilmi !? Bizde sizi adam yerine koyup okuyoruz.

Avatar
17 8 yıl önce

Stinger fuzeleri uçak ve helikopter için kullanılır ki.