Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Recep Tayyip Erdoğan yeniden AK Parti'nin Genel Başkanı

AK Parti'nin 3. Olağanüstü Büyük Kongresi tamamlandı.

2. ERDOĞAN DÖNEMİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 998 gün sonra 1414 oyla tekrar Genel Başkan seçildi. Böylece AK Parti'de 2. Erdoğan dönemi başlamış oldu.

TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPTI

Erdoğan, yeniden Genel Başkan seçilmesinin ardından kürsüye gelerek teşekkür konuşması yaptı.

Cumhurbaşkanı'nın konuşmasından öne çıkan kısımlar şunlar;

"SIÇRAMA DÖNEMİ OLACAK"

"Bu kongremiz, yeni bir başlangıçtır. Hem parti çalışmalarımızda hem ülkemize ve milletimize yapacağımız hizmetlerde yeni bir döneme giriyoruz. Önümüzdeki aylar Türkiye'nin terörle mücadeleden ekonomiye, hak ve özgürlüklerin genişletilmesinden yatırımlara kadar her alanda adeta bir sıçrama dönemi olacaktır.

"MİLLETİMİZİN MESAJINI ALDIK"

Yolumuzun doğruluğundan şüphemiz asla yok.Herhangi bir aksaklık gördüğünde vatandaşımız bize mesajı veriyor. Biz de millete tepeden bakılamayacağının bilinci ile bu mesajın gereğini her seferinde yerine getirdik. 16 Nisan'da bir mesaj daha verdi. Yeni yönetim sistemini desteklediği ama 2019 için çok daha fazla çalışmamız gerektiğidir. Biz milletimizin bu mesajını da aldık. Reformları süratle hayata geçirmekte kararlıyız. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.