Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

28 Şubat dönemlerinde yoğun propaganda aracı olarak kullanılan, zaman zaman günümüzde de yapılan bir haber tarzı var. Bu haber tarzında genelde "İçki içti, dayak yedi" ya da "Ramazan'da oruç tutmadı diye saldırı" şeklinde manşetler, başlıklar kullanılır.

"MÜJDAT GEZEN'İN TİYATROSUNA SALDIRI" HABERİ GERÇEK Mİ, KURGU MU?

Benzer şekilde kurgu olarak karşımıza çıkan bir çok olay, haber hala yapılırken, son olarak Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin 'kundaklanması' haberi bu şekilde karşımıza çıktı.

ALKOLİĞİN BİRİ SALDIRDI DİYE, ANINDA PROPAGANDA YAPMIŞLARDI

Alkolik bir adam, hedefi/sebebi belli olmaksızın Müjdat Gezen'in sahibi olduğu sanat merkezine saldırdı, merkezi yakmak istedi.

Referandum öncesi anında algı operasyonuna girişip "İşte AKP Türkiyesi" propagandasına başladılar. Referandum geçti, haberin bir önemi de kalmadı.

"SALDIRGANI AFFETTİ, ÇAYA DAVET ETTİ" HABERLERİ TÜREDİ


Haliyle saldırı gerçekleştiğinde ortalığı ayağa kaldıran Müjdat Gezen, saldırıyı yapan adamın serbest kalmasını istedi. Yetmedi, bir de; "Saldırganı çaya davet etti." haberleri birbiri ardına yayınlanmaya başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 7 yıl önce

Bu bir kurgu oldugunu dusunuyorum bunlar kendi ayagina kursun sikarlar akp kotulemek icin bu yangini kendisi yaptirmistir.