Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri

Referanduma saatler kala CHP'de toplu istifa depremi

Referanduma kısa süre kala CHP'nin Kadıköy İlçe Teşkilatı'ndan toplu istifa haberi geldi. CHP Kadıköy İlçe Teşkilatı'ndaki görevinden istifa eden Candan Baki Ekşioğlu, anayasa değişikliği teklifine 'Evet' diyeceğini kaydetti. CHP'nin kirli bir ittifakın içinde olduğunu vurgulayan Ekşioğlu, bu konudaki şikayetlerinin ise önemsenmediğini dile getirdi. Ekşioğlu, "Kandil ve FETÖ 'hayır' derken, PKK 'hayır çıkmazsa biteriz' derken bütün bunların peşine takılan, yeni sistemde başbakanlığın olmadığını bile bilmeyen, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partiyle oyuncak gibi oynayan bir genel başkanın ve partinin peşinden ben de gidersem kirli ittifakın parçası olacağım" diye konuştu.



 

Particiliğin bırakılması gerektiğini ve meselenin memleketi ilgilendirdiğini kaydeden Ekşioğlu, "Gün, Avrupa ülkeleri Türkiye'yi parçalamak için ittifak oluşturdu ve bu ittifaka kayıtsız katılan CHP'yi sorgulama ve bu oyunu bozma günüdür. Şerefle taşıdığım Türk bayrağı rozetimi referandumdan sonra da huzur içinde taşımak için, 'Tek bayrak, tek vatan, tek millet, tek devlet demek için CHP'den istifa ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akinbirol doğan 7 yıl önce

Ekşi oğullarının torunu olmaktan utanıyorum

Avatar
Fikret Şenyurt. 7 yıl önce

Ekşioglunu onurlu davranışından dolayı kutluyorum.ulusalcu CHP liler böyle davranıp CHP yine Atatürk ün çizgisine getirmeli