Öne Çıkanlar Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu öğretmenler günü hediyesi

Reina saldırısında yeni detay!
Katliamın yaşandığı Reina’ya çok yakın olan bir başka ünlü eğlence mekanı Anjelique’e yılbaşı günü 3 şüpheli kişinin geldiği öne sürüldü. 1’i kadın olan kişilerin mekana dair bazı soruları oldukça ilginç.

'BELLERİNDE SİLAH VARDI'

Öğle saatlerinde gelen 3 kişinin rezervasyon yaptırmak istediğini ancak oldukça şüpheli hareketlerde bulunduklarını belirten Anjelique’in güvenlik müdürü Gökmen Beştaş, “Kamera kayıtlarında bu sabit. 1’i kadın, 3 kişiler. Bir tanesi Rus kalpağı takmış. Bellerinde silah var. Arkadaşlar da bir hayli tedirgin olmuş. Bir arkadaşımız şüpheleniyor. Sonra yan taraftaki başka bir restorana geçiyorlar. Şüphelenen arkadaşımız da peşinden gidiyor. Orada görevlilere ‘Anjelique’e nasıl geçebiliriz?’ gibi sorular sormuşlar. Arkadaşımız emniyeti bilgilendiriyor. Polisler gelip kamera kayıtlarına baktı. O sırada birinin DAEŞ üyesi olma şüphesiyle arandığını söylediler. Bu şahısların bellerindeki silahlar da kamera kayıtlarında belli oluyor. Kayıtlar poliste de mevcut” dedi.

BAŞKA GİRİŞ-ÇIKIŞ VAR MI?'

Beştaş, iki haftadır emniyetin bölgede teyakkuzda olduğunu belirterek, “Bizlere de geldiler. Mekanın çevresinde özellikle cadde tarafında polis ekipleri vardı. Ortaköy’de o gün yaklaşık 500 polis vardı sanıyorum” diye konuştu. Saldırgan ya da saldırganların o gün diğer mekanlara da keşif amaçlı girip çıkmış olma ihtimali üzerinde duran Beştaş, “Şüpheli halleri dikkat çekiyor. Bir nevi keşif yapmışlar. Demek ki en rahat Reina’yı gördüler. Belki Reina’ya bile gündüz saati keşif yapmaya gitmiş olabilirler. Zaten oraya önceden girmeden bunu yapması çok mümkün değil” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.