Öne Çıkanlar suriye türkiye terör örgütü edip yüksel hapis cezası fransa

Rıdvan Dilmen yeni anayasa referandumu için sosyal medyadan bir video yayınlayarak 'evet' kampanyası başlatmıştı.

Kampanya sonrası eleştirilerek maruz kalan Dilmen, tepkilere cevap verdi.

CUMHURİYET VE ATATÜRK KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİLDİR

Sabah'ın haberine göre; Dilmen "Cumhuriyet ve Atatürk kimsenin tekelinde değildir, 80 milyona aittir. Bugün önümüzde duran görev cumhuriyetimizi güçlendirmek, demokrasimizi geliştirmektir. Birliğimiz ve ülkemizi korumanın tek yolu budur. Bugün bütün yurttaşlarımızın önceliği yurtseverlik olmalıdır. Bunun için güçlü bir liderliğe, güçlü bir cumhuriyete ve gelişmiş bir demokrasiye ihtiyacımız var. Bunları vizyonuyla, yaptıklarıyla, insanlığıyla Sayın Cumhurbaşkanımız'da (Recep Tayyip Erdoğan) görüyorum. Atatürk'ün Cumhuriyetimizle ilgili koyduğu hedefleri ancak bu yolla ulaşır ve geliştirebiliriz diye düşünüyorum.

HERKES ÖZGÜR ŞEKİLDE OYUNU KULLANACAKTIR

Anayasamızda belli önemli maddeleri inceledim. Ülkem için iyi olacağını düşündüm. Bu tamamen kendi fikrimdir. Farklı görüşlere de saygılıyım. Ama hiç kimse bu durum üzerinden birbirini düşman görmemelidir, düşmanlık üretmemelidir. Herkesi, beni de dahil eleştirebilirler, fikirlerimi eleştirebilirler Ama Atatürk sevgimi ve bağlılığımı sorgulamak kimsenin haddi değildir. Demokratik bir ülkedeyiz. Herkes zaten sandığa gidecek, kendi fikrini beyan edecek. Herkes de herkesin fikrine saygı duyacaktır. Daha güçlü Türkiye için herkes özgür şekilde oyunu kullanacaktır. Mahalle baskısı ve tehdide demokraside yer yoktur" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasemin 7 yıl önce

Kimse bu dünyada kalıcı değildir.Cumhurbaşkanını lider görebilirsin.Çocuklarımızın döneminde başkan kim olacak torunlarımızın döneminde kim başkan olacak düşündün mü hiç?

Avatar
Özkan 7 yıl önce

Rıdvan agbimi yillar önce büyük bir hayranlıkla maçlarını izlerdim. Bir Galatasaray lı olarak. Bu gün çağda bir vatandaş bir vatansever olarak daha çok hayran oldum. Herkez özgür bir şekilde oyunu kullanacak kimsenin baskısı altında değiliz. Yarınlarımız daha güzel olması için bende EVET diyorum.

Avatar
Kenan 7 yıl önce

İyide o incelediğin ve haklı bulduğun bazı maddeler neymiş anlatsanda bizde bi anlasak acaba biz başka maddelerimi okuduk merak ediyorum

Avatar
Emre 7 yıl önce

Rıdvan DİLMEN ‘ Bugün önümüzde duran görev cumhuriyetimizi güçlendirmek, demokrasimizi geliştirmektir. diyor.
Yeni gelecek başkanlık sisteminde demokrasimizin gelişeceğine inanıyor musunuz?
Tek adam sistemi ile mümkün mü? (bence Rıdvan BEY zekamız ile dalga geçiyor olmalı)
Orduyu yıpratmış bir cumhurbaşkanına (ERGENEKON)
Feytullah GÜLEN denilen adamla zamanında beraber yürümüş bir cumhurbaşkanına
Yolsuzlukla anılan bakanlarını korumuş yargılanmasını engellemiş bir cumhurbaşkanına (Zafer Çağlayan, Muammer Güler, Erdoğan Bayraktar ve Egemen Bağış)
Barış sürecini destekleyen cumhurbaşkanına tabikide HAYIR oyu vericem.
Recep Tayip ERDOĞAN zamanında burası MUZ CUMHURİYETİ değil diyordu.
Ne kadar da doğru söylemiş. Bu kadar hata yapacaksın ve o koltukta oturmaya devam edeceksin.

Avatar
yunaklı 7 yıl önce

Rıdvan Dilmen ve diğer EVET oyu kullanacağını söyleyenler, sizler birer kahramansınız. Korkmadan devam, hayır diyenler kendileri siyaset sahnesinde silineceklerdir. Onlar eski, köhne TÜRKİYE de kalmak istiyorlar.

Avatar
Adı lazım değil 7 yıl önce

Rıdvan Dimeni tebrik ediyorum.Kimseye yumruk atmadan,kimseyi ısırmadan niyetini beyan etmiş.

Avatar
Mehmet 7 yıl önce

Teşekkürler rıdvan hocam bende aynı kanaatteyim vatanımıza milletimize hayrlı olsun inşAllah.

Avatar
Tuna halman 7 yıl önce

Çocuklarımız için güçlü Türkiye için EVET