Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap'tan Atatürk heykeli açıklaması!

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, basında yer alan 'Atatürk heykelinin yıkılacağı ve referandum yapılacağı' iddialarının kesinlikle gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Reşat Kasap, Cumhuriyet Meydanı'nın yenilenmesi projesinin 1.5 yıldan beri devam ettiğini açıkladı.

Kasap yaptığı açıklamada, Atatürk heykelinin yıkılacağıan dair basına servis edilen haberlerden dolayı yaşadıkları rahatsızlığa vurgu yaptı. Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk heykelinin durumu hakkında yaptıkları açıklamalarında dahi çarpıtıldığını belirten Reşat Kasap, referandum iddialarının ortaya atılmasının çirkin olduğunun altını çizdi.

Ortaya atılan iddiaların 29 senelik kariyeri ve vizyonu ile bağdaşmadığını belirten Kasap, vatandaşların böylesi asılsız haberlere inanmalarını ve gerçek bilgiler için www.rize.bel.tr sitesini takip etmelerini önerdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.