Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Rus savaş uçaklarından Azez'e hava saldırısı

25 KİŞİ ÖLDÜ, 50'DEN FAZLA KİŞİ YARALANDI

Rusya'ya ait savaş uçakları sabah saatlerinde Kilis sınırına 7 kilometre uzaklıktaki Özgür Suriye Ordusu denetimindeki Suriye'nin Azez kentine yönelik bombardıman düzenledi. Azez kent merkezindeki bir hastane, bir cami ve sivil yerleşim alanının hedef alındığı saldırılarda 25 kişi öldü, 50'den fazla kişi yaralandı.

Bombardımanın ardından çıkan yangına ÖSO ve sivil savunma ekipleri tarafından müdahale edildi. Hava saldırısında yaralananlar yakınları tarafından araçlarla Öncüpınar Sınır Kapısı'na getirildi. Buradan ambulanslara alınan çoğunluğu kadın ve çocuk yaralılar, Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan yaralılardan durumu ağır olanlar ise Gaziantep'teki hastanelere sevk edildi.

Yaşanan hareketliliğin ardından polis, yaralıların getirildiği Kilis Devlet Hastanesi'nde, askerler ise zırhlı araçlar ile sınır hattında önlemlerini artırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.