Öne Çıkanlar rusya çatışma fenerbahçe ahmet davutoğlu haber

Ruslar güldürdü! Düşürülen uçağa karşı Ayasofya'yı istediler
Rusya Duma Meclisi Milletvekili Sergey Gavrilov, sınır ihlali neticesinde düşürülen Rus uçağına işaret ederek Türkiye için şaşırtan bir açıklama yaptı.Rusya, angajman kurallarını ihlal eden SU-24 tipi savaş uçağının düşürülmesini ilginç bir bakış açısıyla değerlendirerek, 'Ayasofya' talebinde bulundu.

Milletvekili Gavrilov, Türkiye'nin dostça bir adım atarak Ayasofya'yı Ortodoks Kilisesi'ne iade etmesini beklediklerini ifade ederek, bu adımın İslam ve Türkiye'nin üst düzey siyasetteki iyi niyetinin göstergesi olabileceğini açıkladı.


LİDERLERDEN İLK AÇIKLAMALAR

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, Gavrilov, "Türk-Rus ilişkileri bir dayanıklılık testinden geçiyor. Böyle bir dönemde dostça girişimler ve teklifler büyük önem taşıyor. Ayasofya'nın Ortodoks Kilisesi'ne iade edilmesi için Türkiye'den samimi adım bekliyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.