Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz İlyas İlbey CHP rusya

Sabancı suikastı faili İsmail Akkol yakalandı

Aydın’ın Söke İlçesi'nde otogarda ’canlı bomba’ düzeneği, silah ve bombalarla eyleme giden 2 terörist gözaltına alındı.

SABANCI SUİKASTİNİN ZANLISI

Aydın Emniyet Müdülüğü yetkilileri Söke'de silah ve patlayıcılarla gözaltına alınan 2 kişiden birinin, 9 Ocak 1996 tarihindeki Toyotasa Genel Müdürü Haluk Görgün, sekreter Nilgün Hasefe ile birlikte öldürülen Sabancı Holding Yönetim kurulu Üyesi Özdemir Sabancı suikastinin faili DHKP-C'li İsmail Akkol olduğunu söyledi. Diğer zanlının da Fadik Adıyaman olduğu sanılırken, ikisinin de üzerinden sahte kimlik çıktığı; kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Emniyet yetkilisi, "Erkek olan İsmail Akkol" dedi. 

ÜZERLERİNDEN BOMBA VE KALAŞNİKOF ÇIKTI

Üzerlerinde el bombası ve Kalaşnikof otomatik tüfek ele geçirilen iki zanlı, sorgulanmak üzere Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Vakayla ilgili olarak, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'nden takviye ekip gönderildiği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.