Öne Çıkanlar Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu öğretmenler günü hediyesi

Sabiha Gökçen'deki patlamanın nedeni havan topu saldırısı mı?

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda dün gece yaşanan bir kişinin hayatını kaybettiği patlamanın uzaktan atılan havan topundan kaynaklandığı ileri sürüldü.
Dün akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’nda patlama meydana geldi.

Patlama sonrasında 3 uçakta küçük çaplı hasar meydan geldi. Haberdar’a konuşan havalimanındaki bir yetkili patlamanın uzaktan atılan bir bombadan kaynaklandığını öne sürdü.

1 kişinin yaşamını yitirdiği olay sonrasında, park halindeki bazı uçakların yolcu camı ve gövdelerinde parça çarpmasından kaynaklanan hasar tespit edildi. Hasar gören uçak sayısının 3 olduğu öğrenilirken, yolcu bekleme salonunun camlarında da hasar tespit edildi.



Öte yandan havalimanı giriş ve çıkışlarında güvenlik tedbirlerini arttıran polisin apron dışındaki topraklık alanda, arama yapması bombalı saldırı ihtimalini güçlendirdi.

Yetkililer patlamanın nedeni ile ilgili henüz açıklama yapmazken, İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi’nin attığı twitler ise dikkat çekti.


İşte o tweetler:





Öte yandan Hürriyet Gazetesi muhabiri Arda Akın da sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaştı: 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.