Öne Çıkanlar ışid KPSS HDP selahattin demirtaş türkiye erdoğan

Darbe girişiminin ardından hayatını kaybedenler için, "Ben akademisyenim. Şehit değil, insan derim" diyen Prof. Dr. Nurşen Mazıcı’ya Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Tamam sen şehit demezsin, biz şehit deriz, sen insan da değilsin" dedi.

NURŞEN MAZICI'NIN TEPKİ TOPLAYAN O SÖZLERİ

TRT'de katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Akdağ, "Ben bilimsel bir tespit yaparken 'şehit' demek zorunda değilim. Şehitlik dini bir kavramdır"sözleriyle gündeme gelen Prof. Dr. Nurşen Mazıcı’ya tepki gösterdi.

Bakan Akdağ, şu ifadeleri kullandı:

"SEN İNSAN DA DEĞİLSİN YANİ"

"Geriye dönün birçok yazar, çizer takımı, siyasetçiler Allah razı olsun yüzde 99’u yanımızda duruyor ama yanımızda durmayan bazı reziller de var ayrı mesele. Geçen gün televizyonda birisi 'ben şehit demem insan derim' diyor. Tamam sen şehit demezsin, biz şehit deriz sen insan da değilsin yani. Böyle istisnalar dışında bugün herkes darbe girişiminin karşısında."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökhan 8 yıl önce

Sikter hocam bu ve bunun gibiler insan değiller insan bozuntusu bunlar.Bu ülkede şehitlerin sayesinde yaşadıklarını unutup çatıdan konuşan insan bozuntusu tipler bunlar