Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Saldırı sonrası PKK'yı aklamaya çalışıyorlar
Seçim öncesi terör örgütü PKK'nın her eyleminden sonra hükümeti ve Erdoğan'ı suçlayanlar "400 milletvekili kazanmak için terör üretiyorlar" deniyordu. Alenen ülkenin Cumhurbaşkanı ve Başbakanı "terör eylemi" düzenlemekle suçlanıyordu.

PKK'YI AKLAYAN ALÇAKLAR
Aynı çevreler PKK'nın yaptığı her terör eylemi sonrası örgütü aklıyor "PKK yapmamıştır, sarayın savaşı" diyorlardı.Vezneciler'de teröristlerin bombalı araçla saldırmaları sonucu 7 polis olmak üzere 11 kişi şehit oldu. Saldırıyı üstelenen olmadı fakat terör örgütü PKK sanki hiç böyle bir eylem yapmıyormuş gibi tweet atanlar oldu.

GÜYA GÜNDEM DEĞİŞSİN DİYE CUMHURBAŞKANI TERÖR EYLEMİ ORGANİZE ETMİŞ
Son 1 haftadır başlatılan "Erdoğan'ın diploması nerede" tartışmalarıyla, Erdoğan güya bu tartışmadan kurtulmak için gündem değiştirmeye çalışıyormuş, dolayısıyla bu terör eylemini de bizzat Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı organize etmiş. Attıkları tweet'lerle akıl sağlığını zorlayan tipler aynen bunu iddia ediyor, Cumhurbaşkanı'nı terör eylemi yapmakla suçlayabiliyor.
Oysa ki suçluyu uzaklarda aramaya gerek yok, kanlı terör örgütü PKK, İstanbul'da, Ankara'da, Diyarbakır'da asker, polis ya da sivil olarak hiçbir ayrım yapmadan insanların canına kastetmekte tereddüt etmemişti.
Terör sevici akademisyenler de, gazeteciler de alenen bu örgüte destek olmuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
U 8 yıl önce

Yaziklar olsun

Avatar
Misafir 8 yıl önce

Sizi Ermeni piçleri hiç bir zaman pkk yı suçlamadınız AKP yi suçladığınız kadar kafanıza AKP kadar taş düşsün

Avatar
Bak hele piş sürüsüne 8 yıl önce

Sizin yaranız derdiniz ortak,siz kahpelikte yoldaşsınız .
Sizi ananız doğurmamış sıçmış resmen .
Ülkedeki bu kadar boku temizlemek yine akpartiye kaldı.