Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Saldırının ardından TSK'dan bombardıman
SURİYE'nin IŞİD denetimindeki Bab bölgesinden bu sabah ve öğleden sonra atılan 7 Katyuşa roketatar mermisi Kilis kent merkezindeki 5 mahalleye düştü. Kentte büyük paniğe yol açan patlamalarda 6 yaşındaki Nisa Döne Sezer adlı çocuk öldü, 10 kişi yaralandı.

20 DAEŞ'Lİ ÖLDÜRÜLDÜ

GENELKURMAY Başkanlığı, Suriye'nin Türkiye sınırına yakın noktadaki bölgelerinde DAEŞ terör örgütüne ait 2 mühimmat aracının vurularak imha edildiğini ve ilk belirlemelere göre 20 DAEŞ üyesi teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:
"Bu akşam saat 19.30 sularında Kara Mezra ve Dudiyan bölgelerinde, alınan bir istihbaratı değerlendiren sınır birliklerimiz DAEŞ Terör Örgütüne ait park halindeki 2 adet mühimmat aracını sınırımızda konuşlu ateş destek vasıtalarımızla (Fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roket Atar (ÇNRA) Bataryasıyla) ateş altına almış ve imha etmiştir. Araçların infilakı ve bölgeye yapılan atışlar sonucunda ilk belirlemelere göre 20 (yirmi) DAEŞ üyesi terörist öldürülmüştür. Bölgeden gelen haberler bunun yanında çok sayıda yaralının da olduğu yönündedir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.