Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Samanyolu dizi ve program çekimlerini durdurdu! Flaş gelişme
Bir süredir reklam ve ilan almakta zorluk yaşayan Samanyolu TV tüm sezon dizilerinin ve programlarının çekimlerini durdurdu. Star Gazetesi yazarı Cem Küçük bir süre önce Zaman Gazetesi ve Samanyolu kanalına kayyum atanacağını ileri sürmüştü.

Samanyolu TV, muhalif medya gruplarına kayyum atanmasının yarattığı tedirginlik ve hedef gösterilmesi nedeniyle tüm sezon dizileri ve programlarının çekimlerini durdurdu.

Cumhuiyet'ten Ceren Çıplak'ın haberine göre, bir süredir ilan ve reklam almakta sıkıntı yaşadığı belirtilen kanal yönetiminin dizi ve program çalışanlarına bir hafta süreyle izin verdiği öğrenildi.


T24'ün ulaştığı kanal yetkilisi, "Konjonktür gereği çekimlere 15 gün ara verildi. Stokta bulunan dizi ve programları yayınlayacağız bu süreçte. Önümüzü görmek istiyoruz. Ne olacak ne bitecek ona göre devam edilecek" dedi.


Star yazarı Cem Küçük, seçim öncesi kayyum atanması ile İpek Medya Grubu’na el konulmasının ardından çok yakında Zaman gazetesi ile Samanyolu TV’ye de kayyum atanacağını iddia etmişti.


Cem Küçük, 1 Kasım seçiminin ertesinde Kanal 24'te yayınlanan "Gündeme Bakış" programında şunları söylemişti:


“Samanyolu ve Zaman’a artık geçmiş olsun. Bunlar yakında kayyuma geçerler. Buradan ilan ediyorum. Orada çalışan arkadaşlar artık direnir mi, yeni bir iş mi bulur, bilmiyorum. Artık son günleri."


Samanyolu TV’de yayınlanan diziler arasında “Küçük Gelin”, “İki Dünya Arasında”, “Sungurlar”, “Çınarın Gölgesinde” yer alıyor.

Kaynak: T24

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.