Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Şamil Tayyar FETÖ'nün gizli arşivinin saklandığı yeri açıkladı
FETÖ terör örgütüyle ilgili soruşturma dosyalarında ilginç bilgilere rastlandığını söyleyen Tayyar “ 17 Aralık 2013 tarihine kadar sadece İstanbul genelinde yerleştirilmiş 8 adet server bulunmaktadır diniliyor. Söz konusu özel kayıtlar ve dinlemeler için kullanılan serverlardan birinin İstanbul İkitelli'deki bir mobilya mağazasının arka kısmındadır diyor. Serverların yerleri güvenlik gerekçesiyle sürekli olarak yer değiştiriliyor deniliyor.

ARŞİVİN BİR KISMINI ARNAVUTLUK'A TAŞIDILAR

Örgüt söz konusu serverlar vasıtasıyla kimlik sorgulama bile yapabiliyor. FETÖterör örgütünün elinde öyle özel bilgiler var ki, bunların tamamını tek bir yerde saklamıyorlar. FETÖ arşivinin bir kısmını 2012 yılında Arnavutluk'a götürdü. Arnavutluk'ta Gülistan Eğitim Kurumları'na bağlı bulunanTurgut Özal Lisesi'nin ek binasında saklıyor. 2012 yılı Ak Parti'nin gerçek niyetini öğrendiği dönemdir. 

GİZLİ ARŞİV CIA'NİN KONTROLÜNDE

EMC adlı şiketten 250 bin dolar ödeyerek özel bir sistem satın alıyor. Bu sistemin içine çok sayıda ses dosyası, fotoğraf ve video yüklüyorlar. Ve bu merkezi arşivin ABD'nin Pensilvanya'da eyaletinde bulunan FETÖ'nün sorumlusu olarak çalışan Cevdet Türköl ve CİA'nin kontrolü altında olduğu söyleniyor. Ve bu arşivin bir kısmı da Afrika'ya götürülüyor. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 15 Temmuz'dan önce bu tespitleri yapıyor. Ve bu çok önemli. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.