Öne Çıkanlar rusya haber abd terörist başı EKREM İNCEL

AK Partili Milletvekili Şamil Tayyar ' Türkiye'de 12 Eylül şartlarının hazırlanması için atmosfer oluşturuluyor. Bu terör eylemleri birbirinden bağımsız değerlendirmemeli. ' ifadelerini kullandı.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Beyaz Tv'de ekrana gelen Son Söz programında önemli açıklamalar yaptı. 

12 EYLÜL ŞARTLARI HAZIRLANIYOR

Türkiye'de yapılan terör eylemlerinin bir amacı olduğuna dikkat çeken Tayyar 'Büyükelçi sukiastı, Ankara saldırısı, Gaziantep saldırısı, Reina saldırısı birbirinden bağımsız ve tek başına değerlendirmeyin. Türkiye'de 12 Eylül şartları hazırlanıyor.' diye konuştu. 

Tayyar şu ifadeleri kullandı;

EYLEMLER SERİYE BAĞLANACAK

Bu eylemler bir süre sonra seriye bağlanacak ve 'Bak gördünüz mü? Artık bu ülke yönetilmiyor. Her yerde bombalar patlıyor' diyecekler. Bir taraftan da ekonomiyi çökertmeye çalışıyorlar. 

ASKER DARBE YAPACAK

Oluşturulmak istene atmosferin daha ileri bir seviyeye gelmesi için ihtiyaç duydukları hadiseler var. Mesela Alevi-Sünni çatışması, Türk-Kürt çatışması, Ateist-İnançlı arasında çatışma oluşturulması gibi bir çok provokatif hadiselerin gerçekleşmesi. Bunu da başarırlarsa, TSK bundan vazife çıkarak ve onların hesabına göre Türkiye'de asker darbe yapacak. Bu eylemlerin tek başına bir sonuç getirmesi beklenmiyor. 

YENİAKİT

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sultan Gülhayat 7 yıl önce

Bu reklamları kaldırın
ADAMIN asabını Bozmayın