Öne Çıkanlar ukıp galatasaray golleri ismail türüt mhp şırnak haberleri yaralı polis

Şanlıurfa'da IŞİD şoku! Gazetecilerin boğazı kesilerek öldürüldü! Flaş son dakika gelişmesi
Şanlıurfa bir kez daha IŞID kabusu yaşadı. Bu kez hedefte gazeteciler vardı. Şanlıurfa'da haftalık Arapça yayınlanan "Ayn Vatan" gazetesinin yazıişleri müdürü İbrahim Abdulkadir işe muhabiri Firaz Hamadi boğazları kesilerek öldürüldü. Kesin olmasa da Suriyeli gazetecilerin IŞİD militanları tarafından öldürüldüğü tahmin ediliyor. Öldürülenlerin olay yerine gelen yakınları gazetecilerin IŞİD aleyhine haber yaptıklarını söyledi. Olayla ilgili tüm detaylar haberimizde...




Şanlıurfa
’da haftalık Arapça yayınlanan 'Ayn Vatan' gazetecinin yazı işleri müdürü İbrahim Abdulkadir ile muhabiri Firaz Hamadi bıçakla boğazları kesilerek öldürüldü. Suriyeli gazetecilerin IŞİD militanları tarafından öldürüldüğü sanılırken, 7 kişi gözaltına alındı.




Olay, öğle saatlerinde Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. Suriye’deki iç savaştan kaçarak Şanlıurfa'ya yerleşen ve kiraladıkları evde birlikte kalan gazeteciler İbrahim Abdulkadir ile Firaz Hamadi, kimlikleri saptanmayan kişi veya kişilerce bıçakla boğazları kesilerek öldürüldü. Üç katlı binanın ikinci katındaki daireye gelen yakınları, onları  boğazları kesilmiş kanlar içinde bulunca, polis ve sağlık görevlilerini aradı.







Verilen adrese gelen sağlık görevlileri gazeteciler İbrahim Abdulkadir ile muhabiri Firaz Hamadi’nin öldüğünü belirledi. Aynı zamanda Özgür Suriye Ordusu'na üye oldukları ileri sürülen Suriyeli gazetecilerin cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Bu arada bazı yakınları Suriyeli gazetecilerin IŞİD aleyhine haber yaptıklarını, bu yüzden tehdit aldıklarını ileri sürüldü.

 




Polis olayla ilgili araştırma başlatan polis, bölgedeki güvenlik ve mobese kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Polis, Suriyeli 2 gazetecinin cesetlerini bulan ve olay yerinde bekleyen 7 Suriyeliyi gözaltına alınarak ifadelerini almak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.





Çifte cinayetle ilgili soruşturma sürdürülüyor.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.