Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Şanlıurfa otogarında çatışma: 3 polis şehit oldu

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, şehirlerarası otobüs terminalinde çıkan çatışmada, 3 polisin şehit olduğunu, 3 polisin de yaralandığını açıkladı. Zanlının da öldürüldüğünü söyleyen vali"Üzgünüz, terörle alakası olmayan bir hadise." açıklamasını yaptı. 

Güvenlik güçleri, şehirlerarası otobüs terminalinde, şüphe üzerine bazı kişileri kimlik sorgusu yapmak için durdurdu. Yanında ailesi bulunan zanlı aranmak istenmedi. Polislere ateş açarak karşılık verdi. 

KAÇARKEN ATEŞ AÇMAYA DEVAM ETTİ

Olay yerinde 3 polisi yaralayan zanlı daha sonra bölgeden kaçmaya başladı. İkinci bir polis ekibiyle karşılaşan zanlı silahını ateşleyerek burada 3 polisi daha yaraladı. Bölgeye takviye polis ekipleri gönderilirken, zanlı ölü ele geçirildi. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı polislerden 3'ü kurtarılamayarak şehit düştü.


"AİLESİNİN İFADESİYLE PSİKOLOJİK SORUNLARI OLAN VE TEDAVİ GÖREN BİR GENÇ"

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, polislerin kaldırıldığı hastaneye gelerek habercilere açıklamalar yaptı...

Vali Tuna, "Otogarda arkadaşlarımızın normal arama tarama faaliyeti esnasında karşılarına bir aile geliyor. Annesi, kız kardeşiyle beraber genç bir delikanlı aranmak istemiyor ve o anda emekli uzman çavuş olan babasının silahını habersiz almış, üzerinde onu taşıyan bir şahıs, ailesinin ifadesiyle psikolojik sorunları olan ve tedavi gören 17 yaşındaki bir genç orada ateş ederek, 3 polisimizi yaralıyor ve daha sonra kaçıyor." diye konuştu.

Vali Tuna yaralı polislerden 3'ünün kurtarılamadığını söyledi; "Maalesef o 3 polisimiz belli aralıklarla şehit oldu, kurtaramadık. 3 yaralı arkadaşımız da tedavi ediliyor. Onlarda sıkıntı yok. Şu anda 3 şehidimiz, 3 yaralımız var saldırgan da ölü olarak ele geçirildi. Üzgünüz terörle alakası olmayan bir hadise. Tabii asayiş olayında 3 değerli arkadaşımızı kaybetmek bizi derinden üzmüştür. Milletimizin başı sağolsun." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.