Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri türk halkı

Seçimle iktidara gelemeyen Kemal Kılıçdaroğlu'na 'ölüm orucu' önerisi
Sözcü’de kalem oynatan Rahmi Turan bugünkü yazısında sandıkta iktidara gelemeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Ölüm orucuna yat” çağrısında bulundu.

Ülkede tek muhalefet parti olarak CHP’nin kaldığını iddia eden Turan “Eğer CHP de olmasa, koca Türkiye'de hak, hukuk ve demokrasi yolunda bir tek ses çıkmayacak. Fakat… CHP'nin en sert eleştirileri dahi iktidar partisi AKP'ye vız geliyor, tırıs gidiyor! O halde CHP lideri Kılıçdaroğlu ne yapmalı? Farklı, çarpıcı, etkileyici eylemlerle muhalefet dönemini başlatmalı? Lider olmak kolay değil. Kılıçdaroğlu “Ölüm orucu” ya da “Açlık grevi” adı verilen eylemleri bile düşünmeli. Bu fikir bana ait değil. Dün de yazmıştım. Bu çarpıcı eylem fikri, önceki dönemin Sağlık Bakanı Rifat Serdaroğlu'na ait.” dedi.



(Rahmi Turan)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.