Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid cumhurbaşkanı Tanap

SEDAT SÖNMEZ : SÖNMEZ TENT'DEN ARGE ÖNCELİĞİ
Alanında lider olma özeliğini elinde bulunduran ve 2008 yılında büyük şirketleride bünyesine alarak arge çalışmalarına hız veren Sönmez Grup ülke içinde ve dışında başarılı çalışmalara ve projelere imza atarak ilerlemesini sürdürüyor. Kaliteli ve güvenilir hizmet vererek bu başarılarının devamını sağladıklarını ifade eden Sönmez Grup Lideri Sedat Sönmez,  vizyonlarının zoru başaran kaliteli ve güvenilir hizmet bekleyen her kuruluşa taşeronluk hizmeti götürmek olduğunu ifade etti. Sönmez grup bünyesinde bulunan Sönmez TenT'in satışa sunduğu olası afetler için hazırlanmış hastane çadırlarından, hangar çadırları ve atlama minderlerinden şişme çadırlara kadar geniş bir yelpaze bulunuyor.

İNSANA SAYGI İLE GELEN BAŞARI;

Sönmez Balon ile sektöre 1997 yılında adım atan ve bu zamana kadar geçekleştirdiği projeler ile günbe gün adından söz ettirmeye başlayan Sedat Sönmez, şimdi ülke ve dünya genelinde kaliteli hizmeti sebebiyle liderlik özelliğini koruyor. 4 büyük şirketide bünyesine katarak taşeronluk misyonunu üstlenen ve bu görevi başarıyla yürüten Sönmez Grup, çıkış noktası  şişme çadırlar konusunda da kendini ileri bir noktaya taşıyarak alanında aranan bir isim olma özelliğini  barındırıyor.

SÖNMEZ TEN'DEN ARGE ÖNCELİĞİ;

Sönmez Grup lideri Sedat Sönmez güleryüzlü ve işinde çözüm odaklı çalışanlarla hizmet verdiklerini ve bu hizmetlerde müşterilerin memnuniyetinin kendisi için herşeyden önemli olduğunu vurguladı. ARGE çalışmalarına ağırılık veren ve bu konuda profesyonel ekip ile hizmet veren Sönmez Ten  bir çok ilde ve ülke genelinde insan sağlığını ön planda tutan ürünler üretmek ve  rekabet koşulları altında bu ürünleri piyasaya sunmakta kendisi ile rekabet ediyor.

SÖNMEZ TEN'İN HİZMET AĞI GENİŞ;

Sönmez Ten'in hizmet ağında bulunan ürünleri sıralarsak, Afet bölgelerinde kullanılmak üzere şişme çadırlar,Hastane çadırları , uçak hangarları, taziye çadırları, Arama ve kurtarma çadırlar, atlama minderleri ve aklınıza gelebilecek her türlü şişme çadırlar bulunuyor. Özellikle devlet ve özel kurumlarla yaptığı başarılı projelerle adını duyuran Sönmez Tent, aldığı referanslar ilede göz dolduruyor. Aydın, Sakarya, Rize, Tekirdağ ve Sivas gibi bir çok il ve ilçede valilik ve belediyeler ile yürüttüğü ortak projelerde kaliteli ve güvenilir hizmeti sunan Sönmez Tent,Afet gibi özel durumlarda öncelikli ihtiyaçların karşılanmasında eksiksiz ürünlerle can kurtarıcı görevini üstleniyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.