Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Şehit arkadaşı için ağlayan asker şehit oldu!
Uzman Çavuş Bekir Kelleci Nusaybin İlçesi'nde güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyon sırasında PKK'lı teröristler tarafından şehit edilmişti. Şehit edilen  6 güvenlik görevlisinden birisi de Uzman Çavuş Bekir Kelleci idi. Kelleci, 3 hafta önce Girusun'un Eynesil ilçesinde son yolculuğuna uğurlanmış, cenazesine Nusaybin'den gelen silah arkadaşları da katılmıştı.

CENAZEDE AĞLAMIŞTI

Cenazeye katılanlardan biri de Giresunlu hemşehrisi Uzman Çavuş 24 yaşındaki Süleyman Kul silah arkadaşının tabutu başında 3 hafta önce ağlayarak ebediyete uğurlamıştı. O asker Nusaybin'de tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düştü. 3 hafta önce arkasından gözyaşı döktüpü hemşerisi ve silah arkadaşı gibi şehitlik mertebesine ulaştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.