Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır haber botu

Şemdinli'de karakola bomba yüklü araçla saldırı

Şemdinli ilçe merkezine yakın olan Durak Jandarma Karakolu önünde araç ve kimlik kontrolü yapılırken, teröristler bomba yüklü araçla saldırdı.

9 ASKER ŞEHİT, 7 SİVİL HAYATINI KAYBETTİ

Hain saldırı sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Kalleş saldırıda 9 asker şehit oldu, 7 sivil yaşamını yitirdi. 11 asker toplam 27 yaralı da devlet hastanelerine kaldırıldı.

YOLDA ÇUKUR OLUŞTU

Araç ve kimlik kontrolleri yapılırken patlamanın meydana geldiği ve bu sırada yolda 5 metre derinliğinde 10 metre genişliğinde bir çukur oluştuğu belirtildi. 

HÜKÜMETTEN İLK AÇIKLAMA

Hükümet kanadından, Başbakan Yardıcımı Numan Kurtulmuş saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

Kurtulmuş açıklamasında, ''Şemdinli'de hain terör saldırısında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Türkiye terör örgütlerine asla teslim olmayacaktır. Bu menfur saldırıların hesabı sorulacaktır'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.