Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Sevim Dağdelen'den skandal açıklamalar!

Sol Parti'nin Uluslararası İlişkiler Sözcüsü Sevim Dağdelen, Alman vatandaşlarının Türkiye'de gözaltına alınmasından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirerek "Türkiye'ye seyahat uyarısı yayımlanması" gerektiğini söyledi.

"RESMİ SEYAHAT UYARISI YAYIMLANMALI"

Bild'de yer alan habere göre, Erdoğan'ın bir rehineci olduğunu söyleyen Sol Parti milletvekili Dağdelen, "Bu tehlikeli durum karşısında Dışişleri Bakanlığı’nın derhal Türkiye’ye yönelik resmi bir seyahat uyarısı yayımlaması" gerektiğini ifade etti.

Dağdelen "Federal hükümetin tereddütleri rehineci Erdoğan’ı geçmişte etkilemedi, gelecekte de etkilemeyecek." diye konuştu.

Sevim Dağdelen: Türkiye'ye seyahat uyarısı yapılmalı

"REHİNECİ"

Yeşiller Eş Başkanı Cem Özdemir ise, Antalya’da iki Alman vatandaşının gözaltına alınmasından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı sorumlu tutarak, Erdoğan için "Bir devlet başkanı değil, aksine bir rehineci." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İhsan 7 yıl önce

Bunlar böyle davranıp böyle konuşması için orada tutuyorlar. Bizim milletimiz şaşırıyor, aynı soydan olduğumuz halde bu düşmanlık niye diye. Yahudiler gaz odaları veya başka işkence, çalışma kampları olsun, onların başına da Yahudi gözlemciler koyulmuştu. Gerçi en sonunda, veya işleri bitip, gönülleri geçince onları da yaktılar. Bu kadın veya Özdemir gibileri, sadece o koltukta oturmak için Türkiye'ye, Türklere bok atması ve hayatı onlara zehir etmesi için orada tutuluyor. Sanki bizde böyle köpekler yok mu? Millet iş güç sahibi olsun diye alayı fetocu oldu. İnsan satın almak kadar kolay birşey olmasa gerek, yeter ki o anki piyasa değerine göre ücretini ver.

Avatar
Tekin han 7 yıl önce

Siktimin kaltagi sizin gibi ajanlar gelecegine hic gelmen daha you

Avatar
İsmail 7 yıl önce

Oy vermeyin böyle hainlere bir vatan evladı bunlar gibi olamaz bunların mayası bozuk bizans tohumları

Avatar
yavuz sarı 7 yıl önce

seni bir s. depremleri yaşatsam

Avatar
Osman Çakır 7 yıl önce

Vatanını satanın şerefi ve namusu yoktur.bir gün umarım sınırdışı edilirsiniz.cem Özdemir piçini ve seni yarrağı kaldırdık özlemle bekliyoruz.

Avatar
Osmanli Torunu 6 yıl önce

Bildigin alman domuzu olmus...