Öne Çıkanlar Fenerbahçe başakşehir flaş haber afrika athena kimyasal silah

Sezgin Tanrıkulu'ndan PKK medyasına büyük destek!

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, terörle mücadelede SİHA'ların kullanılmamasını istedi, PKK'lı teröristlerin öldürülmesini alçaklık olarak nitelendirdi.

CHP'li vekilin bu sözleri tepkilere neden oldu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan"Türkiye'nin terörle mücadele yönteminden rahatsız olmaya terör örgütünün hakkı olabilir ama bu ülkenin hiçbir milletvekilinin böyle bir hakkı yoktur." dedi.

Tanrıkulu'nun bu açıklamalara tepkiler devam ederken, CHP'li vekil yine teröristleri sevindirecek bir adım attı.

BAŞBAKANLIĞA SORU ÖNERGESİ

KHK kapsamında kapatılan örgütün medya uzantılarından İMC TV'yi Meclis gündemine taşıyan Tanrıkulu, Başbakanlığa soru önergesi verdi.

Sezgin Tanrıkulu PKK medyasına destek oluyor

NEDEN KAPATILDI, AÇILMAYACAK MI

İMC TV, TV 10, Jiyan TV ve Azadi TV gibi kanalların kapatıldığını belirten CHP'li vekil, "Söz konusu basın kuruluşlarının tekrar yayın hayatlarına başlamaları söz konusu olacak mıdır?" diye sordu.

KANDİL'İN SESİ

İMC TV, yayın yaptığı dönemde sık sık Kandil'e çıkarak PKK elebaşlarıyla röportajlar gerçekleştiriyordu.

Sezgin Tanrıkulu PKK medyasına destek oluyor

Sezgin Tanrıkulu PKK medyasına destek oluyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.