Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz Nusaybin ilçesi

Sibel Kekilli Türkiye'yi Merkel'e şikayet etti!
Türkiye'yi Merkel'e şikayet eden isimler, Almanya Başbakanı Angela Merkel'i, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile gelecek hafta Cuma günü yapacağı görüşmede hak ihlallerini gündeme getirmeye çağırdı.

"SİVİL HALKA ŞİDDET UYGULANIYOR"


Gönderilen mektupta "Türkiye'nin doğusunda sivil halka uygulanan şiddetin" ikili görüşmede mutlaka ele alınması gerektiğini belirtilirken ve barışa imza atan sanatçı, entelektüel ve gazetecilerin baskı altında olduklarını hatırlattıldı.

"TÜRK HÜKÜMETİ ŞİDDETİ KÖRÜKLENDİRİYOR"

Sanatçılar ayrıca mektupta "Türk hükümeti şiddeti, çatışmayı yatıştırmak için hiçbir şey yapmamakta aksine onu körüklemektedir" dedi.

Deutsche Welle Türkçe'nin haberine göre Berlin'deki Maxim Gorki Tiyatrosu'nun sanat direktörü Shermin Langhoff'un başını çektiği bir grup sanatçı tarafından hazırlanan çağrı metnini şimdiye kadar çok sayıda insan hakları savunucusu, gazeteci ve bilim insanı imzaladı.

Sanatçı ve yazarlar, Merkel'den Türkiye ile istişarelerde demokrasi, hukuk devleti ve çoğulculuk konularını gündeme getirmesini istedi. Çağrı metnini imzalayanlar arasında yönetmen Fatih Akın, oyuncu Sibel Kekilli ve yazar Navid Kermani de yer alıyor.

Sibel Kekilli Türkiye gündemine porno filmleriyle girdi Kekilli daha sonra dünyaca ünlü Game Of Thrones dizisinde rol aldı...

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 8 yıl önce

bizden olmayan bizi şikayet ediyor demekki gavurun ki tatlı gelmiş sen bizi bırak git gavurun altına yat seni biz kalemden sileli yıllar oldu o kadar iyi biri olsaydın baban senden utanmazdı