Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber Ertuğrul Taşkıran MI6

Sıkıştırılan canlı bomba kendini patlattı!
Gaziantep'te polis, akşam saatlerinde Çağlayan Mahallesi'ndeki Berber Mustafa Sokak'ta bulunan bir hücre evine operasyon düzenledi.

Operasyon esnasında art arda 2 patlama sesi duyulurken, ardından polis ile bir grup arasında çıkan çatışma çıktı. Operasyon sırasında hücre evinde canlı bomba eylemcisinin kendisini patlattığı öğrenildi.

Bölgedeki çatışma sürerken, çelik yelekli polis ekipleri ve zırhlı özel hareket polisleri çevrede yoğun güvenlik tedbirleri aldı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.
Olay esnasında Gaziantep'te, Gaziantepspor - Antalyaspor maçı oynanıyordu.

VALİ'DEN AÇIKLAMA
Gaziantep Valisi yaptığı açıklamada, canlı bombadan başka ölen olmadığını, bir teröristin ise ölü olarak ele geçirildiğini duyurdu.

ŞAMİL TAYYAR: POLİS FACİAYI ÖNLEDİ
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar da Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Gaziantep'te kritik Antalya maçı sürerken polis kendi kana bulamak isteyen canlı bombayı evinde bastı, büyük faciayı önledi. Şükürler olsun." ifadelerini  kullandı. 
Tayyar ayrıca başka bir twitinde "Operasyonda canlı bomba dışında ölen kimse yok. Herkes rahat olsun. Valimizi ve emniyeti bu başarılı operasyondan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.