Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Sırbistan'dan Sırp keskin nişancı açıklaması
Sırbistan Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada, Türk medyasında terör örgütü PKK'nın, Sırp keskin nişancılar kiraladığına ilişkin haberlerin yer aldığı belirtilerek şöyle denildi:

AĞIR BİR ŞEKİLDE CEZALANDIRILACAKTIR

"Sırbistan Cumhuriyeti, vatandaşlarının 3. ülkelerdeki silahlı çatışmalara muhtemel katılımlarına şiddetle karşı çıkmaktadır. Sırbistan Cumhuriyet Ulusal Meclisi, bu tür faaliyetlere katılımı ağır biçimde cezalandıran bir yasayı geçirmiştir. Bu hususu dikkate alarak, iddiaların hiçbir şekilde Sırbistan Cumhuriyeti ve kurumlarının resmi politika ya da uygulamalarıyla ilişkilendirilmemesi gerekmektedir."

DAVUTOĞLU: "BUNLARIN HEDEFİ TÜRKİYE'Yİ KARIŞTIRMAK"

Başbakan Ahmet Davutoğlu da yaptığı açıklamada Türkiye'nin karıştırılmak istendiğini belirtmişti.

Davutoğlu, "İnşallah bu süreç tamamlandığında, ki Silopi bitti, Sur ve Cizre de neredeyse bitti. Burada birçok yabancı keskin nişancı da tespit edildi. Bunların hedefi de Türkiye’yi karıştırmak" demişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercan Baliu 8 yıl önce

Tum yabanci savascilar Turk polisine ve askerine namlusunu dogrutan TERORIST dir...ve kesinlikle Turkiyede yargilanmalilar...sehitlere FATIHA.

Avatar
İzmirli 8 yıl önce

ömür boyu hapis cezası verilmeli, ve cezası bitmeden hiç bir yere teslim edilmez