Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bayram alışverişine koruculara PKK saldırısı! 1 korucu şehit oldu...

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bayram alışverişine çıkan iki korucuya, PKK terör örgütü mensupları tarafından silahlı saldırı düzenlendi. PKK'nın hain saldırısında koruculardan biri şehit olurken, diğeri ağır yaralandı. Ağır yaralı korucunun Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı açıklandı.

İlçeye bağlı olan Çalışkan beldesinde aynı zamanda köy korucusu olarak da görev yapan Vatan Mahallesi Muhtarı Osman İnal ile Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Lezgin Yağız (32) yanlarına ailelerini de alarak bayram alışverişi için Silopi'ye gitti. Yeşiltepe Mahallesinde yer alan mağazalardan bayram alışverişi yapan iki korucuya, PKK'lı teröristler tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

PKK'nın saldırısı sonucu Osman İnal olay yerinde hayatını kaybederken, Lezgin Yağız ise ağır yaralandı ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Teröristlerin yakalanması için operasyon düzenlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.