Öne Çıkanlar abd terör örgütü operasyon haber diyarbakır

Şırnak'ta operasyon: Çok sayıda PKK'lı öldürüldü

şırnak'ın İdil İlçesi'nde uygulanan sokağa çıkma yasağıyla birlikte başlayan operasyonlar devam ederken, Cehennem Deresi'nden bugün ilçe merkezine sızmaya çalışırkan tesbit edilen kalabalık bir PKK'lı terörist grubunu kobra helikopterler  ateş altına aldı.

Teröristlere ağır zaiyat verdirildiği, güvenlik güçlerinin bölgede arazi aramasının sürdüğü belirtildi.

İdil'de hendeklerin kapatılıp barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için 16 Şubat saat 23.00'ten itibaren ilçe merkezi ile Dirsekli Köyü'nde ilan edilen sokağa çıkma yasağı ve yaklaşık 4 bin polis ve jandarma özel harekat timinin katıldığı operasyonlar devam ediyor.

Operasyon kapsamında en az 12 PKK'lının öldürüldüğü açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
suomi finland 8 yıl önce

Allah herşeye kadirdir. Gittikleri yol Cehennem yolu yakalandiklari yerde zaten Cehennem deresi. Onların yeri ebedi o Cehennem deresi olsun inşAllah.

Avatar
Newkral 8 yıl önce

Yaa güzel kardeşim şu haberleri adam gibi yayınlasanızya sanki terörist tin kökünü kazıdınız 12 terörist öldürmüşsünüz çok sayıda diye abartılı abartılı yazıyorsunuz şöle 100_200_300_500 öldürseler şöle ballandıra ballandıra anlatsanız yazsanız olmazmı haa bunlar üzümün çöpü bize bağ budama lazım bağ anladınız...