Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Şişli'de domuz bağı dehşeti yaşandı!
Korkunç olay Şişli'de yaşandı. Hırsızlık amacıyla girdikleri evde yaşlı karı-kocayı domuz bağıyla bağlayan 3 kişi, çelik kasadaki değerli eşyaları alarak kaçtı.

Çiftin akrabası Hagop Demirci ile Sheta Demirci'yi domuz bağı ile bağlanmış, ağızları koli bandı ile bantlanmış halde buldu. 79 yaşındaki kadın ölümden döndü ama 85 yaşındaki kocası nefessiz kalarak can verdiği öğrenildi.. 

Yüzünde morluk ve yaralar oluşan Sheta Demirci'nin hastanedeki tedavisi devam ediyor.  Polis şüphelileri yakalamak için operasyon başlattı..

DOMUZ BAĞI NEDİR?

Bir işkence ve karşıdakini etkisiz hale getirme yöntemi olan domuz bağı uygulamasında ilk önce kurbanın boynuna ip bağlanıyor... Ardından ipin ucu bedenin ön kısmından sarkıtılıp bacaklarının arkasında arkaya geçiriliyor. İp çekilimce bu insanın başı, bacaklarınını arasına sıkışmış oluyor. İp daha sonra arka tarafa alınan ellere bağlanıyor. Eller bağlanınca sıra ayaklara geliyor. Oldukça uzun tutulan bu iple ayaklar da bağlanıyor. Ardından dizler kırılıp yukarı doğru itiliyor. İp, bu şekilde 3'e katlanan vücudun çevresinde dolanıyor. Beden top gibi bir hale getiriliyor. 

Domuz bağı bir dönem Hizbullah'ın sık başvurduğu bir yöntem olarak gündeme gelmişti..

İŞTE DOMUZ BAĞINI ANLATAN BİR GÖRSEL;




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.