Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Sivil aracın geçişi sırasında patlama

Kozluk'ta PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden İdris Yüksel (36) ve ağır yaralanan İlyas Çetinbaş'ın (45) Gümüşörgü Jandarma Karakolu'ndaki askerlere sahurluk börek ve poğaça götürdükleri ve dönüş yolunda oldukları öğrenildi.

EL YAPIMI PATLAYICI İNFİLAK ETTİRİLDİ

Karakola sahur için börek ve poğaça bıraktıktan sonra dönüş yolunda terör örgütü PKK mensuplarının yola tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirmesi sonucu yaşamını yitiren İdris Yüksel'in cenazesi Kozluk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ağır yaralanan Çetinbaş'ın tedavisi ise Batman Bölge Devlet Hastanesinde sürüyor.

Kozluk'ta, terör örgütü PKK mensuplarınca yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, PKK'lı teröristlerce, karakola malzeme taşıyan sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirilmişti. Patlamada araçta bulunan Yüksel hayatını kaybetmiş, Çetinbaş ağır yaralanmıştı.

Batman'da sivil aracın geçişi sırasında patlama

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.