Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

SON DAKİKA: Adana'da polis merkezine saldırı!

Olay, saat 21.30 sıralarında Barbaros Mahallesi'nde bulunan Hürriyet Polis Merkezi'nde meydana geldi. Polis merkezinin arka tarafında çevre güvenliği alan polislerin bulunduğu noktaya, kimliği belirsiz kişicilerce ses bombası ve molotof kokteyli atılıp, silahla ateş edildi. Polislerin karşlık vermesi üzerine, karanlıktan faydalanan saldırganlar, ara sokaklara kaçarak uzaklaştı. Kısa sürede olay yerine TEM, çevik kuvvet ve asayiş şube müdürlüklerinden çok sayıda polis sevk edildi.

Karakolun çevresi güvenlik çemberine alınırken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Saldırının ardından nokta görevi ve çevre güvenliği yapan polislerin çelik yelek giymeleri konusunda uyarıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.