Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

SON DAKİKA: Diyarbakır'dan acı haber! Şehit polis sayısı 2'ye yükseldi!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca açılan ateş sonucu yaralanan 2 polis memurundan biri, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör saldırısında yaralanan ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan 2 polisten, ağır yaralanan polis memuru da müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerce güvenlik güçlerine açılan ateşte yaralanan 2 polis memurundan Ahmet Çiftaslan şehit olmuş, sonrasında çıkan çatışmada Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi hayatını kaybetmiş, 1 polis memuru ile AA muhabiri yaralanmıştı.

Terör saldırısının ardından, incelemelerde bulunmak üzere olay yerine giden Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ın da arasında bulunduğu heyet, çatışmanın ortasında kalmış, teröristlerin açtığı ateşle 2 polis memuru daha yaralanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.