Öne Çıkanlar ışid türkiye terör örgütü terör saldırı

SON DAKİKA: İstanbul Bayrampaşa metro istasyonunda bombalı saldırı! Vali ve İBB'den açıklama!
Bayrampaşa metro durağının yan yolunda meydana gelen patlamaya ilişkin; İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama geldi.

İstanbul Bayrampaşa metro durağının yan yolunda bir patlama meydana geldi. Metro seferleri durduruldu. 17:15 sularında duyulan patlama sesi vatandaşları korkuttu. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi yönlendirildi.​ Saldırının araç içindeki bir bombanın patlamasıyla gerçekleştirildiği bildirildi.

İBB'DEN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"İstanbul Bayrampaşa metro istasyonunda patlamaya benzer ses nedeniyle seferler durduruldu, sesin nedeni henüz bilinmiyor."

VALİ'DEN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayrampaşa'daki patlamaya ilişkin, "Kadife Kavşağı'nda bir patlama meydana geldi. Bir vatandaşımız hafif yaralandı. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Bu konuda bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz" açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.