Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

SON DAKİKA: İstanbul'da yangın alarmı!
BEYKOZ'a bağlı Polonezköy'de tabiat parkı olduğu belirtilen ormanlık alanda saat 17.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının çıktığı bölgeye araç ile ulaşımın mümkün olmaması itfaiye ekiplerinin işini zorlaştırdı. Yangının büyümesini engellemek için ekipler küreklerle ormana girdi. Rüzgarın da etkisi ile her geçen dakika büyüyen yangına müdahale etmesi için talimat verilen itfaiye helikopteri havanın kararmış olması sebebiyle söndürme çalışmalarına katılamadı. Beykoz, Kavacık ve Çavuşbaşı'ndan gelen itfaiye ekipleri ve iş makinelerinin yangına müdahale etme çalışmaları sürüyor.

Beykoz'a bağlı Polonezköy'de tabiat parkı olduğu belirtilen ormanlık alanda saat 17.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ormanlık alandaki yangına yol olmadığı için itfaiye erleri müdahale edemedi. Rüzgarın da etkisi ile alevler geniş alana yayıldı. Yangının daha fazla ilerlemesini engellemek için Orman İşletme Şefliğine ve İstanbul itfaiyesine bağlı ekipler kürekler ile ormana girdi. Yaklaşık 3 kilometre yürüyen itfaiye erleri ve Orman İşletmeleri çalışanları yangının bulunduğu alana ulaştı. Kürekler ile yangının büyümesini engellemek için müdahale edildi. Bu sırada ekipler yangına ulaşmak için iş makineleri ile ormanın içerisinde yol açma çalışması başlattı.

HELİKOPTER İLE MÜDAHALE EDİLEMEDİ

Yangına müdahale etmek için itfaiye helikopterine talimat verildi. Ancak havanın kararmış olmasından dolayı itfaiye helikopteri yangına müdahale edemedi. Beykoz, Kavacık ve Çavuşbaşı'ndan gelen itfaiye ekipleri ve iş makineleri yangına müdahale etmeye çalışıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.