Öne Çıkanlar ışid KPSS HDP selahattin demirtaş türkiye dünyanın en güçlü orduları

SON DAKİKA: Nato'dan ''Uçak krizi'' açıklaması!
Türkiye'nin talebiyle gerçekleştirilen NATO toplantısında konuşan Stoltenberg, Rus uçağının Türkiye hava sahasını ihlal etmesine ilişkin olarak, " Türkiye'nin bilgilerinin doğru olduğunu gösteriyor"​ açıklamasında bulundu.

TSİ ile 18.00'de başlayan toplantıya, NATO Genel Sekreteri ile üye ülkelerin büyükelçileri katıldı.

Toplantıda Türkiye, uçağın düşürülmesiyle ilgili bilgilendirme yapacak ve uçağın Türk hava sahasını ihlal ettiğini gösteren radar izleri, üye ülkelerle paylaşıldı.

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Rus uçağının Türkiye hava sahasını ihlal etmesine ilişkin olarak, "Elimizde olan bilgi diğer müttefikler ile uyumlu ve Türkiye'nin bilgilerinin doğru olduğunu gösteriyor, Rusya'nın saldırılarına baktığımızda DAEŞ'in olmadığı bölgelere de saldırı düzenlediğini görmekteyiz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.