Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

SON DAKİKA: Samsun'da silahlı saldırı! 3'ü yabancı uyruklu 5 kişi yaralandı!
Samsun İlkadım İlçesi Ağabali Caddesi'nde kimliği belirlenemeyen bir kişi aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Turgut Y.'yi sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu. Turgut Y.'nin şans eseri yara almadan kurtulduğu saldırıda 3'ü yabancı uyruklu 5 kişi yaralandı. Yaralılar Gazi Devlet ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Samsun'da aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Turgut Y. ile yolda karşılaşınca tabanca ile ateş açan kimliği belirsiz saldırgan, 1'i çocuk 5 kişinin yaralanmasına yolaçtı. Turgut Y. ise saldırıdan yara almadan kurtulurken, şüpheli olay yerinden ticari taksi ile kaçtı.

Olay İlkadım İlçesi Ağabali Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirlenemeyen bir kişi, 15 gün önce cezaevinden çıktığı belirtilen Turgut Y.'yi görünce belindeki tabancasını çıkardı. 11 kez ateş eden kişi, mermisinin bitmesinin ardından olay yerine yakın yerde bekleyen bir ticari taksiye binip kaçtı. Açılan ateş sonrasında Turgut Y. olayda yaralanmazken, yoldan geçmekte olan Iraklı 30 yaşındaki Aysar Al Ameri kasığından, Suriye uyruklu olduğu öğrenilen 32 yaşındaki Ahmet Youunes omzundan, 2 yaşındaki çocuğu Zaid Younes topuğundan, 44 yaşındaki İbrahim Can ile 25 yaşındaki Ahmet Yeten de dizinden vuruldu.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslar ile Gazi Devlet ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.